Update cookies preferences

Lieliskas dāvanas bērniem

ostern2017_17698

1. jūnijs – Starpautiskā bērnu aizsardzības diena – īpaša svētku diena, kurā viss tiek veltīts bērniem, radot tiem prieku un laimes sajūtas. Tāpēc arī šeit neliels ieskats, ar kādām dāvanām iepriecināt bērnus gan šajā dienā, gan skolas gada noslēgumā.  

Villeroy&Boch kolekcija Animal Friends ar pandu, pērtiķi, lāci un tīģeri.

Villeroy&Boch piedāvājumā var atrast arī augstas kvalitātes un skaistus traukus bērniem. Padariet ēdienreizes jautras ar mūsdienīgu dizainu. Ļoti piemēroti trauki pašu bērniem, krustbērniem, mazbērniem. Katrs no komplektiem sastāv no šķīvja ar divām nodalītām porcijām, no kurām mazākā atbilst krūzītes izmēram. Villeroy&Boch nodrošina patīkamu un ilgtošu trauku izmantošanu.

Viena komplekta cena 34,10EUR

 

Sambonet piederumu kolekcija Kids Mix

Viļņotas formas piederumu komplekts ir droši lietojams jau mazākiem bērniem. Piederumi ir gana viegli, lai tas būtu stimuls iemācīties lietot gan dakšiņu, gan nazi. Komplektā ietilpt daksa, nazis, karote un tējkarote.

Komplekta cena 34,80EUR

 

Sambonet porcelāna trauku komplekts bērniem

Maziem bērniem vieta pie ēdamgalda, jo tiek nosēdināti bērnu krēsliņos un nekāda jautrība. Taču Sambonet trauku komplekts bērniem tagad ļauj jautri baudīt maltīti. Piedāvājumā komplekti ar vardi, lāci un kucēnu.

Komplekta cena sākot no 48,30EUR.

 

Sambonet bilžu rāmīši Pink Bike un Blue Plane

Ja vien atmiņa ļautu atcerēties visas skaistās bērnības atmiņas... Tam noderēs bilžu rāmīši. Šie sudrabotie bilžu rāmīši derēs gan puiša, gan meitenes bildēm.

Bilžu rāmis 9x13cm - 54,60EUR

Bilžu rāmis 13x18cm - 72,60EUR

 

Wedgwood krājkase Peter Rabbit

Viena no bērnības mīļākajām nodarbēm ir krāt pašam savu naudu, lai pēc tam varētu paskandināt krājkasi un saskaitīt savus iekrājumus. Peter Rabbit kolekcijas krājkase, kas veidota no augstas kvalitātes porcelāna, ir ideāla gan maziem bērnie, gan jauniešiem, atgādinot par bērnības varoņiem.

Krājkase – 19,60EUR