Update cookies preferences

Svaigajā puķu dārzā!

AS

Rosenthal filigrānais ziedu raksts nekavējoties aizgaiņā drūmo ziemas noskaņojumu:

Maria Pink Rose

Skaistās rozā dārza rozes, granātāboli un svaigas margrietiņas – samtaini mīkstās ziedlapiņas un maigās krāsas izstaro gaišu atmosfēru un atmodina silto dienu sajūtas. Šis jaunais dizains iet komplektā ar brīnišķīgo Maria White, kā arī lieliski saskan ar šobrīd modernajiem, lielajiem stikla traukiem.

Brillance Fleurs Sauvages

Šie trauki tik pat kā izskatās tā, it kāds būtu saplūcis svaigus ziedus un izkārtojis tos kā perfektā sapnī. Katrs no ziediem ir identificējams ar “Fleurs Sauvages” dekoru. Gandrīz kā pārdabiskā dabas ziedu sapnī no Šveics dizainera Regula Studli, kas attīsta neticamas interpretācijas. Šķietami nejauši izbārstītie ziedi rada pievilcīgu kontrastu ar “Brillance” formas traukiem.

 

Rosenthal ir viens no ilgākajiem Vācijas uzņēmumiem ar savām tradīcijām, taču arī viens no modernākajiem. Tieši tāpat kā pirms 135 gadiem, Rosenthal attīsta produktus vienlīdzīgi ikdienas patērētājam, vai profesionālam klientam no restorāna vaai viesnīcas. Produkcija izceļas ar īpašām formām, funkcijām, kvalitāti un amatniecības meistarību, kā arī representē kultūras vērtību “Ražots Vācijā”, kas nekad nebeidz apvienot inovāciju ar radošumu. Ar saviem godalgotajiem porcelāna dizainiem, modernajām dzīvestila kolekcijām un eleganto klasiku, Rosenthal zīmos ikreiz palielina estētikas un individualitātes līmeni.