Update cookies preferences

Adventes laiks kopā ar Ziemeļu ekspresi

villeroy-boch-xmas-advent-header

Izbaudi Ziemeļpola ekspresi savās mājās

Visskaistākais gada laiks

Saka, ka gaidīšana ir vispatīkamākais prieks – un šis tik tiešām apstiprinās Adventes laikā. Protams, nenoliedzami vismīļākais ir Adventes kalendārs (KALENDĀRS VEIKALĀ NAV PIEEJAMS). 24 keramikas atvilktnītes ar divpusēju dizainu slēpj dažādus saldumus un pārsteigumus. Gaidīšanas laiks ir vēl jaukāks ar Adventes vainagu no kolekcijas Christmas Toys Memories.

 

Ziemassvētku smarža

Svētku laikam ir pašam savs īpašais aromāts: tikko cepti cepumi, karstvīns un mandarīnu smaržas. Papildini savas dāvanas ar pašgatavotiem citrusaugļiem. Tie lieliski sader ar kafijas un tējas tasēm no Ziemassvētku īpašās kolekcijas.  

 

Gaidīšana katrā mājas stūrī

Nav atšķirības, uz kuru pusi uzmet acis savās mājās, jo tās tiek piepildītas ar svētku sajūtām. Toy's Delight un Toy's Fantasy kolekcijas trauki un aksesuāri nodrošina pareizo atmosfēru, lai no tiem pamielotos ar cepumiem. Kolekcijas ideja ir aizgūts no Ziemeļpola ekspreša motīviem. Ļoti izsmalcināta dekorēšanas ideja – āmuļi vāzēs kā dāvanu maisiņi.

Iededz vienu sveci, Advente ir klāt, Ziemassvētki tuvojas...

Adventes vainagus var atrast jebkur uz pasaules, kur tiek svinēti Ziemassvētki. Katru nākamo svētdienu tiek aizdegta vēl viena svece, nesot aizvien vairāk gaismas šajā tumšajā gadalaikā. Šogad no Ziemassvētku kolekcijas pieejami veseli divi vainagi.