Update cookies preferences

Hutschenreuther Ziemassvētku kolekcijas - Winter Pleasures

1
  

 

Naktis kļūst tumšākas un Ziemassvētku sezona tuvojas ļoti ātri. Sarkanā un zelta krāsa vēl joprojām ir divas no Ziemassvētku klasiskajām krāsām. Tie, kas tuvāk tradicionālajam, labprātāk izvēlas kombinācijas ar zaļo un dabisko. Ja jūs vienmēr dodat priekšroku jaunajām tendencēm, jūs nevarat paiet garām šīs ziemas zilajam tonim. Un kā būtu ar kaut ko krāsaināku un nedaudz rotaļīgu? Vienalga, kam dodiet priekšroku, piedāvājumā ir Ziemassvētku dekorācijas ikviena gaumei, lai uzreiz radītu svētku un omulības sajūtu jūsu mājās. Atrodiet perfektu dāvanu draugiem un ģimenei, vai pievienojiet to savam vēlmju sarakstam, lai par to padomātu.

 

  

 

Hutschenreuther ikgadējais izlaidums 2018. gadā balstās uz 40 gadu tradīciju par kolekcionēšanu. Jaunā kolekcija, kuras centrā ir Hutschenreuther Ziemassvētku zvans, stāsta stāstu par ziemu un Ziemassvētku gaidīšanu. Svētku ainiņas attaino bērnus, kas slido, brauc ar ragaviņām un slēpo kopā, kā arī priecājas par dāvanām. Šis viss ar sniegotu ziemu un zelta zvaigznēm fonā. 

       

 

Ar maģisku pieskārienu detaļām, jaunā "Winter pleasures" kolekcija stāsta par Ziemassvētku gaidīšanu: bērni sanākuši ciema dīķī slidot, traukties ar ragaviņām un slēpot. Katrs priekšmets no kolekcijas stāsta jautru un mājīgu Adventes laiku, kas pamodina nostalģiju Ziemassvētku gaidību laikā.

                          
   
Porcelāna bumba   Saldumu šķīvis 28cm   Kapučīno tase un apakštase
   
Paplāte 24cm   Trauks   Šķīvis 22cm
   
Paplāte 34cm   Krūze   Bļoda

 

PIEEJAMI ARĪ CITI PRODUKTI SALONĀ HENRY MOON